Framtiden för moderaterna – den tror jag är ljus

Jag är engagerad i ett parti som jag tror på. Jag är engagerad för frågor jag tror på och jag tror att vi kan vinna majoritet både på Gotland och i riket. Med det sagt menar jag inte att vi kan sitta och vänta på att opinionen svänger, på att moderaterna centralt levererar snygga flygblad som vi kan kampanja med och övertyga folk. VI som är på marken ute i en kommun / region måste prata om politik och våra alternativ, varje dag. Jag vill prata med dig där ute för att berätta om våra visioner för Gotland. Vad vi vill ska hända när vi har möjlighet att påverka. Jag vill att just DU ska se att vi är ett gäng som vill arbeta för att utveckla Gotland genom konkreta åtgärder.

Att vi vill ha ordning och reda i ekonomin är knappast en nyhet för någon. Att vi vill utveckla näringsliv och företagande är det inte heller. Att vi kämpar för att det ska finnas valmöjligheter i utförandet av vård och omsorg det har inte undgått någon. Men vi har varit dåliga på att förklara allt. Vi har varit dåliga på att förklara varför vi vill det. Det är något vi ska bli bättre på. Så vi tar en sak i taget.

Vi har lyssnat, vi lyssnar fortfarande och vi kommer att fortsätta att lyssna på er som delar våra värderingar. Vi kommer at lyssna, vi kommer att se och analysera vår omvärld och vi kommer att formulera förslag utifrån detta med vår politik som grund. En politik som tar människan som utgångspunkt. Det vi gör ska gynna de människor som utgör vårt samhälle.

Nu är vi igång med att skapa politiken för nästa mandatperiod, skapa politiken som ska ta Gotland framåt och göra Gotland starkare. Häng med så ska du få se att det kommer att bli riktigt roligt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *