Jag gnäller inte! Verkligen inte!

Jag gnäller inte, verkligen inte men just nu är jag lite trött. Klev upp klockan 0445 igår, ut med hundarna, in med vovvarna igen och ett “hej” till vänlig mamma som erbjudit sig att vara hundvakt en vecka.. Sedan iväg till flyget. 06.40 till Arlanda – inläsning av dokument till nästa regionstyrelse. Väntan på försenat flyg, flyg till Köpenhamn – perfekt för att läsa handlingar. Väntan på försenat flyg till London – ypperligt att skriva rapport. Promenad i långa gångar, Heathrow Express till Paddington Station, tre minuters promenad till ett hotellrum i miniatyr. Dusch. Tio minuters promenad till tunnelbanan. Tretton minuter på tuben. Liten promenad till seminarium om “European City of the Year”. Kandidaterna är Bolonga, San Sebastian och Stockholm. Mingel, föredrag, mingel. Middag med brittiska kollegor och ny svensk bekantskap. Kort promenad till tuben. tretton minuter på Hammersmith Line. Tio minuters promenad tillbaka till det där minimala hotellrummet. Packa väskan för tidig avresa. Somnar vaggad. Upp 0515  (svensk tid). Dusch. Tre minuters promenad till Paddington. Heathrow Express. Lång promenad. Snabb incheckning men jättetrevlig personal. Frukost. Promenad till Gate A19. Boarding. SÖMN. Landar på Arlanda. Bagaget kommer snabbare än man hinner säga “passkontroll”. Varför släpa väskor ombord? Flygbuss till Cityterminalen. Promenad till spår 11.

Nu sitter jag på tåg 533 mot Köpenhamn med resmål Linköping och Sydostkonferensen. Efter 1 timmer och 40 minuters tågresa är det igång igen. Politisk konferens till imorgon! Det rullar på liksom. Nu ska jag äta och faktist sova lite. Bara lite.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *